Over BuroZwart

MissieMissie.htmlMissie.htmlshapeimage_2_link_0
VisieVisie.htmlVisie.htmlshapeimage_3_link_0
Maatschappelijk verantwoord ondernemenMVO.htmlMVO.htmlshapeimage_4_link_0

Over BuroZwart

BuroZwart is in 2008 opgericht door Elles Zwart. Elles (1971) studeerde psychologie, met als specialisatie klinische neuropsychologie, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 1996 is zij als (neuro)psycholoog werkzaam binnen de gezondheidszorg en heeft ervaring in het ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis en de psychiatrie. Vanaf augustus 2002 staat zij als GZ-psycholoog geregistreerd in het BIG-register. Als drijvende kracht achter BuroZwart is Elles jarenlang verbonden geweest aan Lelie Zorggroep, locatie Slingedael, het expertisecentrum voor Korsakov zorg, het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE), de PgD en de RINO Groep.

 

Binnen verschillende organisaties is zij werkzaam als praktijkopleider voor GZ-psychologen in opleiding. Ook fungeert zij veelvuldig als supervisor voor psychologen, hulpverleners, medici, verpleegkundigen en multidisciplinaire teams. Verder vervult zij op ad interimbasis de functie van GZ-psycholoog binnen de GGZ, ouderenzorg en eerstelijnzorg. Organisaties uit de publieke sector zetten Elles bovendien regelmatig in als “kwartiermaker”. Zij vervult dan tijdelijk de rol van voorloper/wegbereider waarin zij binnen een bestaande organisatie iets nieuws creëert en inricht, partijen samenbrengt en inspireert.


Daarnaast bezit zij onderwijsbevoegdheid voor instellingen van Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Beroepsonderwijs en Wetenschappelijk Onderwijs en heeft zij ruime ervaring als trainer. Op meerdere gebieden verzorgt zij trainingen, waarbij de nadruk ligt op kennisoverdracht,  houdingsaspecten, bejegening en persoonlijke vorming.


Vanuit BuroZwart komt Elles bij tal van verschillende organisaties en heeft zij te maken met complexe casuïstiek en uiteenlopende vraagstukken. Hierdoor is haar psychologische expertise breed inzetbaar en is zij in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van u,
uw organisatie en uw medewerkers.

© 2008-2019 BuroZwart


info@burozwart.nl                               


Algemene Voorwaarden

Contact

Disclaimer

Actueel

Nieuws

Archief